Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizzabakker op locatie (of aan huis).

De beroemdste pizzabakker ooit, Raffaele Esposito, komt uit Napels in Italië. Ooit werd deze Raffaele door de koning van Italië (Umberto) en zijn Koningin (Margaretha) uitgenodigd om zijn specialiteit, het bakken van pizza's, op het paleis te komen bereiden. Daarmee werd hij meteen de eerste pizzabakker aan huis ook!

Deze slimme pizzabakker bedacht voor deze gelegenheid onder meer een pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum. Drie kleuren: rood, wit en groen die correspondeerden met de kleuren van de vlag van het nog niet zo lang geleden opgerichte Koninkrijk Italië. De koningin Margaretha was meteen verknocht aan deze pizza en de pizzabakker doopte deze pizza dan ook tot: pizza Margherita. De moeder van alle pizza's.


Pizza-fun, de pizzabakker bij jou thuis.

Bij pizza-fun hebben we ook een pizzabakker die aan huis of op locatie komt. En die hele beroemde en lekkere pizza Margherita bakt onze pizzabakker ook. Alleen is onze mobiele houtgestookte pizzaoven iets moderner dan die van Raffaele.  

Met onze houtgestookte pizza houtovens kunnen wij werkelijk op iedere locatie voor jou pizza's bakken. Of dat nou gewoon bij jou thuis in de tuin is, op de camping, ergens in het bos op een picknickplaats of gezellig ergens aan 't water, wij kunnen werkelijk overal voor je bakken. We zorgen er voor dat we voldoende hout meenemen en zijn verder niet afhankelijk van voorzieningen. 

Onze pizzabakker kan zo, per meegenomen houtoven, tussen de 50 en 60 pizza's per twee uur bakken. 


Vers gebakken houtoven pizza's.

Niets zo lekker als een vers gebakken pizza uit de houtoven. Het geheim van onze lekkere pizza's schuilt in het vers gemaakte deeg, de dagverse producten waar we mee werken en natuurlijk onze mobiele houtoven.


350 Graden!

We stoken onze houtoven naar zo'n 350 graden Celsius. Dat mag je gerust heet noemen! Door deze hele hoge temperatuur bakken wij binnen 1,5 minuut een lekkere verse pizza. De stenen vloer in de oven zorgt ervoor dat het pizzadeeg in enkele seconden gaar is en het houtvuur zorgt er tegelijkertijd voor dat de toppings garen en de kaas (of kazen) snel smelten. Het resultaat: Een heerlijke verse pizza met een dunne knapperige bodem.Pizzabakker op jouw feest.

Geef jij thuis een feest en heb je geen zin om zelf te koken en te bakken? Onze pizzabakker komt ook bij jou aan huis. De pizzaoven kan zo bij jou de tuin in en je bent er van verzekerd dat jij en je gasten een onvergetelijke middag of avond beleven met onze vers gebakken pizza's.


Heb je wat meer ruimte? Dan bakken we leuk vanaf één van onze Pizza Pickups! We hebben twee Oldtimer pickups waar één of meerdere ovens op kunnen staan. Lekker apart!


Pizzabakker inhuren.

Wist je dat je onze pizzabakker met mobiele pizzaoven ook per uur kunt inhuren? Bijvoorbeeld voor een leuk evenement of gewoon om wat reuring te veroorzaken bij jou voor de deur van het bedrijf of winkel. Onze pizzabakker komt dan gezellig jouw winkelstraat of winkelcentrum opfleuren met versgebakken pizza's. We nemen één of meerdere dames mee om pizzapunten uit te delen aan het winkelend publiek. Natuurlijk komen we met onze Pizza Pickup. Of we nemen we onze knal-rode Italiaanse Piaggio mee. Dan vallen we nog iets meer op.


Meer informatie over het pizzabakken op locatie of bij jou aan huis? Neem contact met ons op op nummer: +31 622 508 194 of vul het contactformulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.